Pazion denkt mee met bol.com over webhooks

Bericht van bol.com: of we mee wilden denken over webhooks. Die zullen partnerverkoop nog verder automatiseren. Natuurlijk zeiden we direct ja op die uitnodiging.

Afgelopen donderdag schoven we aan op hun kantoor, samen met een aantal andere ontwikkelaars. Deze meeting draaide om een aantal belangrijke vragen. De eerste: wat voor een webhook hebben bedrijven nodig die via bol.com (willen) verkopen? Met behulp van dat stukje software kunnen bedrijfssoftware en die van bol.com gekoppeld worden. Bestellingen zijn direct beschikbaar zodat je gelijk weet wanneer er een nieuwe bestelling binnen is. Vergelijk het met pushberichten van een nieuwssite, zodat je niet meer elke vijf minuten hoeft te refreshen om te zien of er nog nieuws is.

De tweede, minstens zo belangrijke vraag: wat hebben wij nodig van bol.com zodat we een eerste werkende versie kunnen ontwikkelen? Want het blijft niet bij denken alleen: we zullen actief met bol.com samenwerken om de nieuwe webhook te realiseren. Zodat die én voor ons, én voor hen zo makkelijk mogelijk te gebruiken is. We zijn uiteraard erg blij met die mooie kans om bij te dragen aan de volgende ontwikkeling op gebied van automatisering van partnerverkoop. Waarschijnlijk gaan we eind maart, begin april aan de slag met de eerste tests.

Bol.com en automatisering

Bol.com biedt al geruime tijd de mogelijkheid voor bedrijven om hun producten via Nederlands grootste webwinkel te verkopen. Die bedrijven worden dan partner. En als je partners bent, help je elkaar. Bol.com heeft ervoor gezorgd dat ondernemers hun bedrijfssoftware aan hun systeem kunnen laten koppelen. Daardoor wordt het bol.com-verkoopkanaal geautomatiseerd. Wij kunnen die koppeling voor je ontwikkelen.

Interesse in een bol.com-automatisering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar de homepagina